Έξοδα Αποστολής

Ελλάδα : Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα ανέρχονται στα 3€.
Κύπρος : Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο ανέρχονται στα 20€

Αποστολές Πακέτων

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την εταιρεία ELTA COURIER. Αποστολές πραγματοποιούμε καθημερινά και θεωρούμε ότι μπορούμε να είμαστε συνεπείς χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις στην κατασκευή των προϊόντων που προσφέρουμε.
Αντικαταβολή Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος είναι 1.50€. Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση του δέματος σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε!

Ακυρώσεις / Μη παραλαβές

Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί/συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς. Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής ,αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη , το MAKAD Collection διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.
Το MAKAD Collection διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελεί παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής , ακυρώσεων, ή /και επιστροφών.